22 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Σύναψη Σύμβασης Έργου για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούν τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης περιλαμβάνονται των ξένων γλωσσών, πληροφορικής, φωτογραφίας, νοσηλευτών, αγροτικής οικονομίας, αργυροχρυσοχόων, αρτοποιίας, γεωπονίας, διακόσμησης, διατροφής, τουρισμού, μαγειρικής, λογοτεχνίας, λογιστικής, εικαστικών, κεραμικής, κοινωνιολογίας, φυσικής αγωγής κ.ά..

Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μόνο μία ειδικότητα και σε μόνο μία Περιφερειακή Ενότητα της επιλογής τους(π.χ Περιφερειακή Ενότητα Χανίων). Η επιλογή περισσότερων αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://applications.inedivim.gr

Προθεσμία Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων :17/07/2014 (ώρα 18:00) – 01/08/2014 (ώρα 15:00)

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και 08/08/2014 στη Διεύθυνση:


Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης,

Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα,

Κεντρική Γραμματεία - 2ος Όροφος,


για την υπ’ αριθμ. 660/6/41612 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση:  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και  Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ………………

 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ …………………………………..




Οι εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα / Γνωστικό Αντικείμενο και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους δήμους της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου